За нас

Agrocomercio – течни торове

Агрокомерсио ЕООД

Фирма Агрокомерсио ЕООД е екслузивен предствител на испанската фирма Jiloca Industrial, SA (JISA) за България. От самото си създаване ,JISA става лидер в производството на продукти, предназначени за селското стопанство, предимно за селскостопански продукти: органични подобрители на почвата, хуминови киселини, фулвинови киселини, аминокиселини, хелатни микроелементи, биостимуланти, разтворими твърди вещества NPK и др. Заводът на фирмата е оборудван със съвременна техника за производство. На неговата територия са помещават също и отдел за научноизследователска и развойна дейност и лаборатория. Jiloca Industrial, S.А. разработва новите си продукти, с внимание към промените в глобализацията и на база на търсенето и предлагането, а в собствената им лаборатория се извършват необходимите анализи и контрол, които гарантират високо качество във всички фази на производствения процес. Jiloca Industrial, S.A. предоставя на своите клиенти продукти, съобразени с опазването на околната среда и производството на чиста и качествена продукция. 

 

 

Признания и сертификати:

– сертификат RD 506/2013: JISA, отговаряща на изискванията за торове, е сертифицирана като производител на агроелементи от Bureau Veritas.

– Получаване на регистрация за хумусни киселини: От 2012 г. насам JISA е включена в новия европейски регистър за производство на хумусни киселини.

– сертификат за биологични продукти: JISA, чрез международната сертификация BCS Öko-Garantie получи потвърждение за съвместимост за използване на торове в биологичното земеделие за някои продукти като Algadul, Molex, Humilig 25 Plus, Humivita, Glybet и др – международният сертификат SOHISCERT потвърждава съвместимоста на използването в биологичното земеделие за някои продукти като VEGETAMIN® , ALGADUL®, ASCOFILLUM®, CUPRO-ACTIV®, GLYBET®, HUMILIG® 25 PLUS, HUMIVITA® PLUS GR, MOLEX®, TARSSAN®

– Награда за интернационализация на компанията Teruel 2013. – основател и член на AEFA (испанската асоциация на производителите на агроелементи).

В България, продуктите на фирмата се предлагат от 2 години и вече достигат до голям брой земеделски производители, агроаптеки и консултантски фирми. Положителните отзиви от доволните ни клиенти само засилват увереността ни, че предлагаме продукти, с високо европейско качество, на цени, напълно достъпни за масовия потребител.

За контакт:

+359 879 130 147

infoagrocomercio@gmail.com

c. Йоаким Груево