GLYBET®

ГЛИБЕТ [GLYBET®] е висококачествен продукт, богат на глицин бетаин, калий и други органични вещества, екстракт от меласа и остатъци от цвеклова каша. Съдържанието на глицин бетаин е в подходящо съотношение, така че да изпълни, наред с други налични свойства, това свързано с регулацията на водния обмен в клетките, подобряване на устойчивостта на растенията във връзка с действащи фактори на причинен стрес, възникнал вследствие на суша, високи температури или повишено съдържание на сол. Освен това увеличава способността на културата да провежда фотосинтеза, като това води до по-оптимизирана ефективност по отношение на усвояване на хранителните вещества и повишена продуктивност и качество. K+/калият/ се намира в режим на комплексно съдържание съвместно с органичните си вещества, което подобрява усвояването му и благоприятства активирането на потока мъзга при недостиг на вода. Течната форма спомага листното приложение и процедурите по фертигация без предварително разреждане, като осигурява бързи и ефективно извършени действия.

ГЛИБЕТ [GLYBET®] може да се прилага както чрез листно приложение, така и чрез приложение в почвата посредством влагане в поливната вода по всяко време и по отношение на всички видове култури. (зеленчуци, овошки, цитруси, банани, маслини, ягоди, тропически култури … и т.н.) Приносът му в началния етап на развитие на културата подобрява започването на вкореняване на културите, както и има приложение, стимулиращо цъфтежа и узряването на овошките, което се проявява активно в етапа на развитие на овошките и се изразява в подобряване на качеството и вкуса. ДОЗА Кореново приложение: 0,4-0,8 л/дка. Листно приложение 120-150мл/дка в 40л вода.

GLYBET® е съвместим с повечето фитосанитарни и хранителни продукти, освен ако те нямат прекомерно алкално рН; препоръчително е, в случай на съмнения, да проведете предварителна консултация.

Азот (N) Общо 4,0% т/т
Органичен Азот (N) 4,0% т/т
Водоразтворим Калиев оксид (K2O) 3,0% т/т
Органичен Въглерод (С) 30,2% т/т
Съотношение въглерод: азот [C/N] съотношение: 7,5
Плътност: 1,2 кг/л рН 5,6
Суровина с органичен произход: екстракт от меласа и винаса от цвекло 100%.
Клас А: съдържание на тежки метали по-ниско от допустимите по отношение на тази категория лимити